Kennel Majolisa Zyxxez

Om vår kennel

Kennel Majolisa Zyxxez drivs av oss, Annica Lundin och Madelene Lundin.

 

Vi har som avelsmål att lägga fokus på rastypiska hundar med vacker exteriör och arbetsvilligt temperament. Vi strävar efter att få fram friska och mentalt sunda hundar. Vår önskan är att bidra med kleinspitz som håller hög kvalité som har en tilltalande helhet.


Vi ser våra hundar som familjemedlemmar och ser till att varje individ får sin egna tid och det är viktigt för oss att de känner sig älskade och uppskattade varje dag.

 

Vår uppfödning är mycket liten och det stora intresset ligger istället i att använda hundarna för träning och tävling då utställning är vår stora passion.

  
Varför kleinspitz? Jo, kleinspitz är för oss en fantastisk ras, på så många sätt. Det vi framför allt tycker om är att den är vacker, trevlig och är mycket lättsam i alla situationer. En anpassningsbar ras som tyr sig lätt och passar sig in där den befinner sig. Den är rejäl, trots sin litenhet, men kräver inte mer av sin ägare för det. 
Vi måste också påtala att kleinspitz har en stor portion av humor och väldigt påhittig, vi säger ofta att det inte går en enda dag utan att våra 'kleinar' ger oss ett gott skratt! 

Hoppas Ni får en trevlig stund på vår hemsida och självklart hör ni av er om ni undrar något!
majolisazyxxez@hotmail.com